A sminkek alapja a tökéletes bőr!

A tökéletes bőr manapság is nagy igény a nők részéről, szeretjük, ha minden apró elváltozást korrigálni tudunk, és ehhez a legjobb termékekre van szükségünk: a jó minőségű termékek azok, melyek a legkevésbé roncsolják a bőrünket. Egy smink esetében ugyanis nem kizárólag az a legfontosabb, hogy jó fedése legyen a terméknek, hanem az is, hogy gyöngéd legyen az arcbőrünkhöz.

A megfelelő alapozáshoz elkerülhetetlen a megfelelő korrektor használat. A sminkek korrektor kínálata közül az egyik legsokoldalúbb több az egyben választás a Dermacol Corrector Palette, melyben három szín található: egy zöldes, mely a pirosas elváltozásokat korrigálja, egy bőrszínű, mely a lilás, kékes elszíneződéseket, egy sötétebb barnát, mely a kontúrozáshoz megfelelő, illetve egy highlighter is van benne.

A Dermacol Corrector Palette maximálisan elfed minden bőrhibát, egész napos tartós hatást biztosít, így a további sminkek felvitele szempontjából is tökéletes választásnak bizonyul. Ezen kívül a termék a Prágai Gyógyszerészeti & Kozmetikai intézet bőrgyógyászai hozták létre, kifejezetten filmes szereplések és fotózások céljából. Ez is garantálja a tökéletes fedést és a tartósságot.