Bélyegző rendelés és szállítás egy nap alatt az ország egész területére!

A gyors bélyegző rendelés azért lehetséges már manapság, mert a legtöbb egyedi bélyegző készítő vállalkozás lehetőségként felajánlja, hogy online lehessen leadni a rendelést, teljesen egyedi tervezés alapján. A rendelő dolga csak annyi, hogy regisztrál a honlapon, felviszi a rendszerbe az adatait, melyeket viszont szeretne látni a bélyegzőjén: cégnév, adószám, cím, elérhetőségek stb.

Az alapadatokon kívül logót is hozzáadhat a bélyegzőhöz, illetve aláírást is – ezzel egyedivé tudja tenni a bélyegző képét. Maga a bélyegző háza is ízlés szerint választható: kaphatóak műanyag- és fémházas bélyegzők, valamint olyan műanyag bélyegzők, amikben cserélhetőek a képek, így személyre szabhatóak. A legegyszerűbb személyre szabás a szín megválasztása: a műanyag házas bélyegzők esetében számos színből válogathatunk.

A bélyegző készítő üzletekben készen kapják meg a bélyegzők házát, így ha kész az egyedi szöveglemez, csak rá kell ragasztani a bélyegző pecsételő felületére. Ezt követően a kész termék postázható, vagy személyesen átvehető az üzletben.