Az vagy, amit viselsz, vagyis a ruhád mindent elárul rólad

Az öltözködés mind férfiaknál, mind nőknél láthatóvá teszi, hogy milyen a hangulatban vannak. A ruházat megmutatja, hogy az adott embert érdekli-e a divat vagy nem.

Kutatások szerint mi nők, ha úgyis kellünk fel, hogy nincsen jó hangulatunk, akkor is felveszünk csinos, és elegáns ruhát. Ilyenkor az emberekkel sokkal ingerültebben kommunikálunk. Ha mindenképpen szeretnénk a rossz hangulatunk ellenére is csinosan felöltözni, akkor érdemes az elegáns ruhát sportosabb ruhával keverni. Ma már nagyon elterjedt, és divatos is keverni a sportos és az elegáns öltözetet. Amennyiben ezt az öltözetet választjuk, akkor mindig divatosak tudunk lenni akár rossz napunkon, akár jó napunkon is. Viszont nem csak a nőknek kell odafigyelni az öltözetre, hanem a férfiaknak is. Sok férfi azt gondolja, hogy csak a nőknek kell csinosan, elegánsan öltözködni, pedig ez nem így van. A férfiaknak is van olyan napjuk, amikor kicsit rosszabb hangulatuk van, mivel ők is emberből vannak. Ilyenkor nekik is oda kell figyelni, hogy mit vesznek fel, hogy az emberek felé ne a negatív érzelmeket kisugározva.

Nemcsak a hangulatunkat tudja megmutatni a ruházatunk, hanem azt is, hogy milyen az otthonunk, és mi magunk mennyire vagyunk rendezettek. Ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk rendezettek, de szeretnénk mégis azzá válni akkor érdemes elsőként beszerezni irattartókat, ruhazsákokat, és dobozokat.