Kézügyességet fejlesztő játékok

A fejlesztő játékok egész családfája vár a gyerekekre, és azokra a szülőkre, akik igyekeznek minél több fejlesztő játékot beszerezni gyarapodó csemetéiknek. Az egyik legismertebb fejlesztő játék az építőkocka, mely számos képességért felel, most azonban egy másikra szeretnénk terelni a figyelmet.

A színes-szagos, szabadon formázható gyurmákra! A gyerekek egyik kedvence a fejlesztő játékok közül, így a szülők és óvoda pedagógusok is előszeretettel támogatják! Az alfajatek.hu oldalán kapható többféle színű gyurma csomag, sőt, még csillámos szett, polipos szett, és levegőn száradó típus is szerepel a kínálatban.

A gyurmák olyan fejlesztő játékok, melyek a kreativitásért és a kézügyességért felelnek elsősorban. Mindenféle, korlátlan formát lehet formázni belőlük, melyeknek csak a képzelet szabhat hatát. A csillámos kiszerelésnek köszönhetően már az is elmondható, hogy a kreativitás kiélését tekintve határ a csillagos ég! A csillámos gyurma anyaga extra puha, ezért a kisebbek is könnyen eljátszhatnak vele. Amire minden gyurmázás után figyelni kell, az a precíz visszazárás a tégelybe, nehogy kiszáradjanak a szuper gyurma készletek!

A legjobb gyurmák a modellezésekhez is alkalmasak. A polipos gyurma szett segítségével elkészíthető a tenger élővilága! Olyan szuper kiegészítők találhatók a csomagban, melyek igazán feldobják a hagyományos gyurmázás élményét. Itt mindenféle tengeri forma megtalálható, melyet gyurmából ki lehet tölteni, még a kincsesládaformát is meg lehet töltei gyurma kincsekkel! Igazán fantáziadús élményt rejt magában ez a rendhagyó gyurma készlet!