Milyen a jó iPhone szerviz?

Mit várunk el egy szerviztől, azon kívül, hogy udvariasan bánjanak velünk, ha már otthagyunk náluk egy halom pénzt? Kicsit szubjektív, hogy ki mit tart a legfontosabb szempontnak, de néhány dologban biztosan egyetértünk.

Az iPhone szerviznek tömegközlekedéssel is könnyen elérhető helyen kell lennie. Az IONIC iPhone szerviz nagyszerűen megközelíthető Budapesten: az M1-es metróval, valamint a 4-es és a 6-os villamossal pillanatok alatt elérjük az Oktogon közelében, a Teréz körút 12 szám alatt levő üzletet.

Természetesen az is fontos, hogy munkaidő előtt vagy után is beadhassuk készülékünket javításra, hiszen senki nem fog egy szervizelés miatt szabadságot kivenni. Az IONIC iPhone szerviz hétköznap reggel 9-től este 7-ig fogadja az ügyfeleket és szombaton is nyitva vannak délelőtt 10-től délután 2-ig.

Aki tudja, hogy mi romlott el a telefonján, az szeretne előre tájékozódni, hogy körülbelül mennyibe fog kerülni az adott alkatrész kicserélése. Erre van lehetőségünk az IONIC iPhone szerviz honlapján, ahol részletes tájékoztatást kaphatunk az egyes alkatrészek cseréjének áráról. Ha nem tudjuk, mit kell javítani, csak valami nem működik, akkor hibafeltárást kell kérhetünk a szerviztől. Ezt ingyen elvégzi számunkra az IONIC iPhone szerviz, amennyiben készülékünket náluk csináltatjuk meg.

Az sem mindegy, hogy a javítás mennyi időt vesz igénybe, hiszen a telefonunkra folyton szükségünk van. Az IONIC iPhone szerviz honlapján, arról is tájékoztatást kapunk, hogy melyik javítási folyamat, milyen hosszú ideig tart.