Események

Tájékoztató est

Lépj velünk a sárga útra! Hagyd, hogy kihozzuk belőled a maximumot! Tudj meg mindent a képzésünkről, a Yellowroad programról, találkozz a mentorokkal, és ismerkedj meg a fejlesztői szakmában rejlő rendkívüli lehetőségekkel! Gyere el augusztus 1-jén és tedd fel kérdéseidet oktatóinknak, mentorainknak!
A részvétel regisztrációhoz kötött, mivel a helyek száma korlátozott.

  • Időpont: 2017. augusztus 1. kedd, 18.00 óra
  • Helyszín: Training360 oktatóközpont – 1117 Budapest, Budafoki út 56. – 3. emelet
  • Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet (az irodaház főbejárata mellett található a Cheese nevű étterem, nem fogod eltéveszteni!)

A jelentkezés véget ért!

Miért érdemes elmennem?

Nem számít, hogy fiú vagy vagy lány, az sem, hogy honnan jössz, ha megvan Benned a kellő elszántság és hiszel magadban, akkor mi is hinni fogunk Benned! Válaszd a mi utunkat, amely egy jövőbiztos karrierhez vezet! A jó döntéshez azonban megfelelő ismeretekkel kell rendelkezned, látnod kell, hogy hol fogsz tanulni, kik fognak tanítani, milyen esélyeid vannak a szakmában dolgozni, ezért nem árt, ha személyesen is megismered mentorainkat, és azt a környezetet, ahol tanulni fogsz, ha jelentkezel hozzánk.
Mi örömmel segítünk abban, hogy megismerkedjél ezzel a területtel, megmutatjuk a szakma lehetőségeit, ha igényled, beszélgetünk veled arról, hogy alkalmas vagy-e fejlesztőnek. Regisztrálj, és mindenképpen gyere el!

Vinnem kell üdítőt és szendvicset?

Csak ha ragaszkodsz az otthoni ízekhez, mivel lesz mindkettő. Említettük már, hogy isteni a pogácsánk, és a szódát nem magában isszuk?

* A regisztrált résztvevők regisztrációjukkal vállalják, hogy kép- és videófelvétel készülhet róluk az eseményen, amely különböző médiumokban megjelenhet