Események

Tájékoztató est

Tudj meg mindent a képzésről, a Yellowroad programról, találkozz a mentorokkal, és ismerkedj meg a fejlesztői szakmában rejlő rendkívüli lehetőségekkel! Gyere el április 11-én és tedd fel kérdéseidet oktatóinknak, mentorainknak!

  • Időpont: 2017. április 11. kedd, 18.00 óra
  • Helyszín: Training360 oktatóközpont – 1117 Budapest, Budafoki út 56. – 3. emelet
  • Cím: 1117 Budapest, Budafoki út 56. 3. emelet (az irodaház főbejárata mellett található a Cheese nevű étterem, nem fogod eltéveszteni!)

Sajnáljuk, de az április 11-i Tájékoztató estünkre már beteltek a rendelkezésre álló helyek! Ne csüggedj, mert az eseményt élőben közvetítjük a Facebookon! Kövess minket online, ne maradj le semmiről!
Ne feledd, április 11-én 18 órától kezdődik a közvetítés.

Miért érdemes elmennem?

Pályát módosítani vagy választani igazi kihívás, a jó döntéshez megfelelő ismeretekkel kell rendelkezned, látnod kell, hogy hol fogsz tanulni, kik fognak tanítani, milyen esélyeid vannak a szakmában dolgozni,  ezért nem árt, ha személyesen is megismered mentorainkat, és azt a környezetet, ahol tanulni fogsz, ha jelentkezel hozzánk. Mi örömmel segítünk abban, hogy megismerkedjél ezzel a területtel, megmutatjuk a szakma lehetőségeit, ha igényled, beszélgetünk veled arról, hogy alkalmas vagy-e fejlesztőnek. Regisztrálj, és mindenképpen gyere el!

Vinnem kell üdítőt és szendvicset?

Csak ha ragaszkodsz az otthoni ízekhez, mivel lesz mindkettő. Említettük már, hogy isteni a pogácsánk, és a szódát nem magában isszuk?

* A regisztrált résztvevők regisztrációjukkal vállalják, hogy kép- és videófelvétel készülhet róluk az eseményen, amely különböző médiumokban megjelenhet