Én is jó leszek?

Kérdésed van?

Milyen előképzettséggel kell rendelkeznem?

Nem kell matematikus diploma, sem angol nyelvvizsga, lehetsz fiú vagy lány, bölcsész vagy műszakis, a lényeg, hogy legyen benned motiváció, ne futamodj meg a problémák láttán, szeress csapatban dolgozni. És bár igaz, hogy a nyelvvizsga nem feltétele a jelentkezésnek, középfokú angoltudásra szükséged lesz ahhoz, hogy el tudd végezni a képzést, és a jövőbeli munkahelyeden is könnyedén vedd majd az akadályokat.
Különösen örülünk neki, ha a német sem okoz problémát!

Fejlesztő képzés előképzettség
Fejlesztő képzés felvételi

Mire számíthatok a felvételin?

Először is: töltsd ki a jelentkezési űrlapunkat, itt! Utána figyelj, mert még nem vagy kész teljesen. Ahogy a jelentkezés gombra kattintottál, egy e-mailt kapsz tőlünk, melyben van egy link, ahol az Önéletrajzod feltöltésével és egy online teszt időpont kiválasztásával véglegesítheted jelentkezésedet, szóval ne felejtsd majd el megnézni a postaládádat! Az általad kiválasztott időpontban kell kitöltened majd egy tesztet, ami a logikai készségeidre és az angoltudásodra fog koncentrálni. Erről az infókat az általad választott időpont előtt 5 nappal fogjuk küldeni Neked. Nyugi, nem fogsz lemaradni! Ezt veheted az első fordulónak. Ha a teszten tovább jutottál, akkor időpontot egyeztetünk egy online videóbeszélgetéshez, ami a második fordulónk. Ha ezt is sikerrel vetted, az utolsó körre oktatóközpontunkban kerül sor. Ez igényli majd először a személyes megjelenést. Itt különböző feladatokban és helyzetekben kell megmutatnod mit tudsz, milyen vagy. Ezek segítségével figyeljük majd, mennyire illik hozzád a programozói pálya.

Mikor lesznek a fordulók és mikor tudom meg az eredményt?

Az online tesztek első időpontjai: július 10, 13, 17. a későbbi időpontokkal folyamatosan frissítjük a listát, az utolsó tesztek időpontja augusztus elején várható.
Azt, hogy továbbjutottál-e a következő fordulóba, a tesztet követő egy hétben fogod megtudni, ne izgulj, mindenkinek visszajelzünk!
A videóinterjúk július 19. és augusztus 10. között fognak lezajlani. Azt, hogy Veled pontosan mikor beszélgetünk, továbbjutás esetén az online teszt után egyeztetjük.
Az interjúd eredményéről szintén egy héten belül kapsz majd visszajelzést.
Az utolsó fordulóra augusztusban fog sor kerülni, ezt minden esetben személyesen egyeztetjük majd.

Felvételi eredmény