Karrierkilátások

Kérdésed van?

Mi vár rám programozóként?

Az Európai Unió becslése szerint 2018-ban 1,2 millió programozó, fejlesztő hiányzik majd a kontinens infokommunikációs iparából. Magyarországon szintén nagy szükség van programozókra. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan lesz lehetőséged elhelyezkedni és karriert építeni a szakmában, mert óriási az igény jól képzett szakemberekre, akik betöltik a szabad pozíciókat. Aktív résztvevője akarsz lenni a jövő társadalmának? Minden esélyed megvan erre, ha programozónak, fejlesztőnek tanulsz. A programozás kreatív, alkotói folyamat, amely során létrehozol új dolgokat, érdekes kihívásokkal szembesülsz, miközben folyamatosan fejlődsz, kutatsz és felfedezel. Egy újfajta problémamegoldó megközelítés, ami a szenvedélyeddé válhat, miközben stabil megélhetést biztosít.

Mi vár rám programozóként
Jó fejlesztő leszek

Jó fejlesztő válhat belőlem?

Megvan az a tévhit, hogy csak zsenik és férfiak lehetnek programozók? Na, akkor felejtsd el gyorsan mindkettőt. A programozás bárki számára tanulható, és nőként ugyanúgy stabil helyed van a szakmában, mint akár egykori rossz matekosként. Vagy azt hiszed, különleges képességek kellenek? Amennyiben a figyelem, a türelem és a kitartás annak számít, akkor igen. Ha meg akarod tanulni, ha szánsz időt a gyakorlásra, ha hiszel magadban, akkor belőled is hamar kiváló programozó, fejlesztő válhat. A Yellowroad a nagybetűs lehetőség mellett egy precízen felépített tanulási módszert biztosít számodra, amely segít megérteni és átlátni komplex folyamatokat.

Mi vár rám a képzés után?

A csomagodtól függően egy 1 vagy 2 éves munkaszerződés fix fizetéssel annál a vezető iparági cégnél, amit te választottál és ahol téged választottak. Klubtagságunknak köszönhetően nem engedjük el a kezed azután sem, hogy elvégezted a képzésünket: várnak rád díjmentes továbbképzések, további nemzetközi minősítések, amelyekhez minden felkészítő anyagot rendelkezésedre bocsátunk, miközben a mentoroddal is megmarad a kapcsolat. Mi megadunk minden segítséget, azonban rajtad múlik, hogy mennyit fejlődsz, milyen gyorsan kapaszkodsz egyre feljebb a ranglétrán.

Fejlesztői karrier