Tandíj

Kérdésed van?

Mennyibe fog kerülni a képzés?

Röviden: semennyibe. Neked csupán annyi a dolgod, hogy jelentkezz, és ha felvettünk, tanulj. Mi nem az alapján veszünk fel Téged, hogy tudod-e hónapokig fizetni a képzés törlesztőrészleteit, hanem a képességeidet vesszük figyelembe a felvételi folyamatunk során.

"A" csomag

4 hónap képzés, 2 éves munkaszerződés, minimum nettó 220 000 Ft kezdő fizetés, klubtagság

"B" csomag

4 hónap képzés, 1 éves munkaszerződés, minimum nettó 180 000 Ft kezdő fizetés, klubtagság

Mi az a klubtagság és miért jó nekem?

A klubtagság azt jelenti, hogy egy vagy két éven keresztül részt vehetsz a kínálatunkban szereplő képzések közül további tanfolyamokon, amit a téged alkalmazó partnercég finanszíroz. Segítünk beilleszkedni, tovább fejlődni, felvenni a fonalat. Rengeteget fejlődhetsz, csak rajtad múlik!

Fontos tudnod

A képzés értéke 1.500.000 forint + ÁFA. Ezt mi álljuk helyetted, a képzésért fizetned nem kell. Cserébe legjobb tudásod szerint, nagy szorgalommal, kitartóan kell tanulnod a képzés ideje alatt, valamint vállalnod kell, hogy a tanfolyamot követő 4 hónapban kizárólag partnercégeink egyikéhez szerződsz. Ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy négy hónapon keresztül nem kapsz munkát. Nekünk elemi érdekünk, hogy minden nálunk végzett junior fejlesztő a lehető leghamarabb megtalálja a számára ideális munkahelyet.

Fejlesztő képzés tandíj