Mit fogok tanulni?

Kérdésed van?

Hogyan épül fel a képzés?

A fontosabb programozási alapismereteket az alapozó blokkunkban sajátíthatod el, különböző gyakorlati feladatok megoldásával. Megtanulod, mi az a programozás, mi a folyamata, milyen eszközeid vannak hozzá, mi az az algoritmuselmélet, milyen programozási nyelvek vannak, és hogyan tudod őket alkalmazni. Ezek után következik a programnyelvi specializáció: lehetsz Front-End fejlesztő, foglalkozhatsz php-val, lehetsz C# programozó, vagy Java fejlesztő.

Hogyan épül fel a fejlesztő képzés
Mit fogok tanulni a fejlesztő képzésen

Mit fogok tudni a képzés végén?

Elsajátítod a programozói alapismereteket, megismered a webfejlesztés alapvető eszközeit, a webes protokollok és folyamatok működését, a sitebuilding alapjait, a webprogramozást, az alkalmazásfejlesztést, a metodológiákat és a kommunikációs eszközöket.

Jó, de konkrétan ez mit jelent?

A képzés végére az alábbi kifejezéseket már nem az Idegen szavak és kifejezések szótárában fogod keresni. Most még lehet, hogy nem jelent sok mindent, de a velünk töltött hónapok során össze fog állni a kép és mosolyogva gondolsz majd vissza a mostani állapotodra, mikor ezt olvasva még ráncoltad a homlokod.

Front-end
Ezen a vonalon stabil programozási alapismereteket sajátítasz el, csapattal dolgozol, megismerkedsz a sitebuild alapjaival, lesznek ismereteid a CSS3 layout-ról, nem fog gondot okozni a verziókezelés.

Java
Végzett programozóként tisztában leszel a programozás alapfogalmaival, adatszerkezetekkel, alapvető algoritmusokkal, valamint az objektumorientáltság alapelveivel. Nagy hangsúlyt fektetünk itt is a gyakorlati oktatásra, aminek során rengeteg apró feladatot kell majd megoldanod, ami elősegíti, hogy minél jobban rögzüljenek az ismeretek. Tesztvezérelten, lépcsőzetesen jutsz az információkhoz, megtanulod a Clean Code használatát. A végén pedig képben leszel egy alap Oracle vizsga (OCA) anyagával. Ezen felül olyan eszközökben fogsz otthonosan mozogni, mint a Git verziókezelő, a Java IDE, illetve a JUnit teszt keretrendszer. Az alapismeretek megszerzése után magasabb szintű technológiák következnek, úgy mint az n-rétegű alkalmazások, a Dependency Injection framework adatbázis kezelés és a RESTful webszolgáltatások.

.NET
Alkalmas leszel junior .net fejlesztői pozíció betöltésére. Ismerni és érteni fogod a Visual Studio működését, át fogod látni a projektek szerkezetét. A .NET keretrendszer és a C# nyelv elméleti ismeretén túl önálló algoritmikus gondolkodással fogsz rendelkezni. Sőt azt is tudod majd, hogyan kell szépen kódolni, mert a Clean Code szabályai is a fejedben fognak cikázni. Ezen kívül megtudod, hogyan kell a Windows Presentation Foundation használatával ütős felhasználói felületeket összerakni. Izgalmasan hangzik, ugye? És még folytathatnánk, de most elöljáróban ennyit árulunk el!

Fejlesztő képzés szakosodás