Modern szabadtéri tornapálya nem csak suliknak

A torna órák jellegzetes eszközei sokunk emlékezetében (vagy rémálmaiban) elevenen élnek, húzódzkodó, bordásfal, kötél, fekvőtámasz állvány, haspad, gyűrű, és társai. Sokunkban bár nem épp pozitív emlékeket keltenek a tornapálya különféle eszközei (kínzóeszközei), de felnőttként, amikor az irodai munka következtében hátfájdalommal, illetve alacsony erőnléti állapottal küzdünk már talán jól is esne, ha egy kört mehetnénk ezeket az eszközökön.

A faberland.hu termékei kifejezetten kültéri tornapályák létesítésére készültek, modern anyagok, és vidám színek felhasználásával.

Úgy gondoljuk, hogy bármilyen nagyobb tér berendezéséről legyen szó: park, nagyobb kert, esetleg szabadidőközpont, szálloda parkja, vagy épp egy modern iskola kültéri tornaterme, ezek az eszközök fel fogják magukra hívni a mozogni vágyók figyelmét. Bár elsősorban közösségi terekre tervezték ezeket az eszközöket, de nem látjuk okát annak, hogy miért ne lehetne egy magánkertben is elhelyezni őket, ha szabadidőnkben, otthonunkban is szeretnénk gyakorlatokat végezni.