A komód, mint egy praktikus berendezési elem

A szobák dekorációkkal megtöltése, a holmik esztétikus tárolása nem mindig egyszerű feladat, sokszor vagy túlzásba esünk, vagy pedig elégedetlenek vagyunk a végeredménnyel. A ruhatárolásban ma a nyitott szekrények trendjét éljük, de azért vannak olyan ruhaneműk, szezonális darabok, intim darabok, melyeket nem szívesen tárunk a nyilvánosság elé és szintén rendelkezünk olyan személyes tárgyakkal, iratokkal, melyeket el szeretnénk rejteni. Erre a legjobb megoldás egy csinos komód lehet.

A kortárs bútorpiacon mindenféle komód található: különféle stílusokban, mint amilyen a modern, a skandináv, az art déco. A stílusunkat tehát minden bizonnyal meg fogjuk találni a komód kínálatban, de vajon ügyelünk-e legalább annyira a belcsínre, mint a külcsínre? Mivel ahogy fent írtuk, a komódba mindenfélét bedobálunk, ezért nagyon fontos, hogy rendszert tartsunk a benne levő elemek közt.

Komódunkhoz érdemes különféle belső térelválasztókat vásárolni, melyek könnyebbé teszik az átláthatóvá tételt. A boltokban különböző dobozok, tárolók kaphatóak, melyek segítenek ezekben.