3D kerítés a Kerítésland weboldalán

A saját terület bekerítése, illetve közterületek igények szerinti szegmentálása fontos feladat, otthonában senki sem szeretne idegeneket látni, a közterületek nyújtotta előnyöket pedig mindenki a maga szája íze szerint szeretné kiélvezni: van, aki pihenni vágyik, van, aki mozogni, van pedig, aki kutyát szeretne sétáltatni. Minden itt felsorolt jogos igényre van megoldás a Kerítésland modern 2D és 3D kerítés megoldásai révén.

A Kerítésland weboldalán fent van az összes kerítés típus leírással együtt, melyek közül az érdeklődők válogathatnak. Ezek a fémvázas, táblás kerítések a legmodernebb megjelenést kölcsönzik a bekerített résznek, letisztultak, kombinálhatóak mindenféle kerti elemmel, stílusos színekben és többszörösen megerősített kivitelben kerülnek felállításra.

A 2D kerítések és a 3D kerítések apróbb különbözőségekben különíthetőek el: míg a 2D egy egyenes fémhálós kerítés, mely mellőz mindennemű díszítőelemet, addig a 3D kerítés egy többszörösen hajlított, igény szerint több lapból összehegesztett kerítés típus, melyben a hajítások azt a célt szolgálják a dizájnos megjelenésen túl, hogy az adott elem stabilabb, biztonságosabb legyen. A 3D kerítés típusát elsősorban otthonok, családi házak, illetve egyéb magánterületek elkerítésére érdemes használni, míg mondjuk a 2D kerítést lehet közterületek különféle platformjainak az elválasztására használni. Mindkét kerítés előnye, hogy a biofil törekvéseknek kedvez, így, ha futónövényeket szeretnénk rájuk futtatni, tökéletesen megoldható.