Webshop bérlés vagy inkább webshop vásárlás?

A webhelyplatformok választékának elterjedése az elmúlt 5 évben ijesztő feladattá teheti a vállalkozása számára megfelelő megoldás kiválasztását. Hasonlóan az otthonválasztáshoz, a vállalkozása számára megfelelő weboldalnak sok köze van a jelenlegi körülményekhez és jövőbeli célokhoz.

Kezdő vagy kisvállalkozások számára a kezdő otthon lehet a legjobb megoldás, mint hozzáférhető belépési pont. A webshop bérlés az egyik legjobb lehetőség a vállalkozás kezdő webhelyének létrehozására. De ha többcsatornás környezetben támogatja a termékcsaládot, vagy nagyobb bonyolultságra számít, akkor az online otthon birtoklása biztosítja a személyre szabást és a bővítést, amire egyértelműen szüksége van, és egyedi vagy akár vállalati megoldást igényel. A webshop bérlésnek és a saját webáruház birtoklásának is megvannak az előnyei és ezekről is szeretnénk néhány sorban említést tenni.

A webshop bérlés csomagolt megoldást kínál alacsony belépési költségei és karbantartása miatt. A lakásbérléshez hasonlóan a tárolt platform nem igényel nagy beruházást vagy karbantartást, mivel azt a bérbeadó kezeli.

A webshop bérlés mellett azonban ott van a webáruház vásárlásának is az opciója. Azok a szervezetek, amelyek nagyfokú testreszabást vagy harmadik felek szolgáltatásaihoz való jelentős integrációt igényelnek, azt tapasztalják, hogy a platform birtoklása nagyobb rugalmasságot és növekedési lehetőséget biztosít. Ha üzleti követelményei közé tartozik a teljesítés, a szállítás, a többféle fizetési mód, az ERP, a CRM és a fejlett marketingplatform-integráció, akkor inkább birtokolni szeretne, mint bérelni. Csakúgy, mint egy háznál, Ön lesz a kastély királya. A nagyobb hatalommal azonban nagyobb felelősség, nagyobb előzetes beruházások és elkötelezett fejlesztői csapat is jár.