Napvitorla oszlop, az árnyékadó alapja

Ha arra jutottál, hogy ezt az árnyékolót választod, feltétlenül szerezz be hozzá napvitorla oszlopot is. Maga a napvitorla kifeszítése és használata egyéb más házi verziókkal elég kockázatos és veszélyes, amellett, hogy folyton bíbelődni kell az újbóli felhelyezéssel használat közben.

A Napvitorlaland webáruházában találsz ideális napvitorla oszlopot erre a célra. Ez egy 3 méter magas, nem megdöntött állású cső oszlop, amely horganyzott és szinterezett, valamint rozsdamentes opcióban egyaránt a rendelkezésünkre áll. Amikor én vettem meg ezt az árnyékolót, napvitorla oszlop híján házilag próbáltam felállítani és kifeszíteni partvisnyelekhez, létrához, de állandóan összeesett a vitorla, egyszer az utolsó pillanatban ugrottam félre, mielőtt fejbe vágott volna a szél miatt felboruló létra.

Akkor tértem vissza a bolthoz, ahol vásároltam, és rendeltem négy darabot a napvitorla oszlopból. Ahogy először, úgy most sem okozott csalódást a Napvitorlaland, szerintem egy megbízható magyar üzlet, itt valóban hazai készletről tudtam vásárolni minden esetben, a legjobb minőségben. A napvitorla oszlopot a kihelyezése óta nem is bontottam le, azóta is ott van a helyére rögzítve, és minden hétvégén ki tudom biztonságosan feszíteni rá a napvitorlát.

Van súlya, ez eleve ad egy tartást neki, és tényleg kibírja a széllökéseket is, emellett maga a napvitorla is kellemes, hűs árnyékot biztosít mindannyiunknak, egy impozáns megjelenést ad a kertben. Ha erre az árnyékoló módszerre ruházol be, a napvitorla oszlop elengedhetetlen tartozék kell, hogy legyen!