Biztos Kész, a kiváló budapesti állások forrása

A Biztos Kész munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozás olyan álláskeresők és toborzók találkozási pontja, akiknek a működése többek között Budapesten is található.

A budapesti állások számos esetében nincs szükség magyar nyelvtudásra, így a külföldi álláskeresők könnyebben választhatnak a megpályázható állások közül, illetve a toborzók vagy HR vezetők is könnyebben találhatnak nemzetközi munkaerőt. Természetesen a budapesti állásoknál ezek inkább kivételes esetek, hiszen sok helyen elvárt a magyar anyanyelv és persze sok más képesítés is.

Az álláskeresők böngészhetnek több száz nyitott pozíciójú budapesti állásokban, akár budapesti székhelyű nemzetközi cégeknél vagy jól menő, megbízható és elismert magyar vállalkozásoknál is. Fel kell töltenük az önéletrajzot egy adatbázisba, hogy a toborzók még az állás közzététele előtt megtalálják őket. Vagy online is lehet közvetlenül jelentkezni például a Biztos Kész felületén, ahol regisztrálni kell, majd biztosítani a kívánt információkat.

A budapesti állások toborzói pedig böngészni tudnak a feltöltött önéletrajzok között, és egyszerűen kereshetnek megfelelő jelölteket a meghirdetett állásra. A Biztos Kész csapata végez egy szűrést és megvizsgálja az adott munkavállalókat, majd így javasolja őket az adott cégeknek. Az ilyen munkaerő kölcsönzéssel foglalkozó vállalkozásoknak az is előnyös, hogy több ezer nemzetközi látogatót érhetnek el a világ minden tájáról, akik Budapesten szeretnének dolgozni, azaz budapesti állások után érdeklődnek.