Szőnyeg az egész családnak

Az én családom nagyon nehezen egyezik meg egy egységes választásban, ha otthon felújítási bevásárlásról van szó. Mindenki más és más termék mellett tenné le a voksát, így néha bírósági vitába torkollik egy-egy vásárlás, ahol mindenki teljes beleéléssel sorakoztatja fel érveit a saját választása mellett.

Szerintem titkon ezt élvezzük a legjobban a vásárlásban. A végén persze jót nevetünk, és a legjobban érvelő viszi el a pálmát – mely ezúttal egy szőnyeg volt. A nappaliba kerestünk új szőnyeget, mivel az előzőt érte egy kisebb baleset, amit a tisztítóban sem sikerült teljesen orvosolni. Így nem volt más hátra, mint nekiveselkedni a szőnyeg keresésnek. Már a bolt kiválasztása is kész csillagok háborújának számított. Egyik lányom mindenáron az IKEA kínálatát preferálta, másik lányom egyedi darabok után kutatott, harmadik lányom pedig az outletek világában barangolt. Élvezettel vetették bele magukat a felfedezésbe, hiszen már az félsikernek számított, ha az ő általuk kiszemelt áruház lesz a befutó.

Ott már valaki biztosan elviszi a pálmát. Harmadik lányom rátalált a szonyegtextil.hu weboldalra, ami őszintén elnyerte az én tetszésemet is, mivel az árak is nagyon kedvezőek, és emellett a választék sem szegényes. Nem utolsó sorban a kiszállítás sem késlekedik, ami az előző szőnyeget ért baleset miatt elég fontos volt nekünk, nem akartunk heteket szőnyeg nélkül tölteni a nappaliban. Sikerült is kiválasztanom egy tökéletes darabot, de hát az érvelés a döntő nálunk, mely a honlap információinak és a tájékoztatás pontosságának köszönhetően első helyezős versenyszintet ütött meg, így megnyertem a családi vita versenyt! Ennek köszönhetően most ott virít nappalinkban a Pierre Cardin Elysee krém termék, mellyel mindenki meg van elégedve.