Ahova függönykarnist nem lehet felszerelni, ott segít a sávos roló

Vannak minden építkezés vagy felújítás, de akár kész ház vásárlásánál is olyan részletek, melyek akár meglephetnek minket, akár új megoldások keresésére ösztönöznek. Az új pedig sosem kell, hogy megijesszen, hiszen ahogy a mondás is tartja, a változatosság gyönyörködtet.

Éveken át megszokhatta sok család a függöny és a sötétítő függöny használatát, azonban az árnyékolásnak és a fényszabályozásnak más módjai is ismertek. Sőt, nemcsak ismertek, de kifejezetten divatosak! A minimalista trend ízlésvilágába például tökéletesen beleillik a sávos roló! Előfordulhat olyan eset, amikor tényleg nem lehet függönykarnist felszerelni egy ablak felé, mert például kevés helyet hagytak, így nem kivitelezhető.

De az is lehet, hogy valahol nem esztétikus és praktikus megoldás a függöny, akár egy kisebb ablakon, mint egy spájz vagy egy fürdőszobai ablak. És vannak, akiknek nem tetszik az alázuhanó, ráncolt függöny, számukra is tökéletes alternatívát kínál a sávos roló. A sávos roló a belső árnyékolók családjába tartozik, sőt, azok között a legnépszerűbb típus.

Sávos rolót választani hálószobákba is kellemes, hiszen vannak, akik nem szeretik a teljes elsötétítést, a sávos rolónak köszönhetően viszont könnyen megoldható a részleges árnyékolás és fényáteresztés ideális játéka. Ha sávos rolót szeretnénk választani otthonunk minimalista és stílusos, valamint egyszerre komfortos árnyékolásának megoldására, úgy a jobbotlet.hu oldala kiváló minőségű termékeket kínál a számunkra.