Vegyek online ruhákat?

Számos olyan oldal található az interneten, ahol különféle ruhákat, ékszereket, kiegészítőket találunk, és nagyon sok esetben csodásan néznek ki ezek a darabok, ártól függetlenül. Bár néha gyanús, hogy egy gyönyörű ruha hogyan kerülhet mindössze 10 dollárba, de azért beinvesztálunk az ajánlatba, hiszen ennyiért a „hülyének is megéri”…
Ha az ember nagy késztetést érez, hogy online vásároljon ruhát, akkor érdemes kipróbálni, mivel a legtöbb ember hiába beszéli le magát kismilliószor és hiába hallja a negatív véleményeket, ha nagyon akar valamit, akkor úgyse fogja kibírni, és nem hajlandó elfogadni addig igazságnak, hogy bizony a legtöbb esetben az ár megfelel a termék minőségének. Aztán megtanulja a saját bőrén, hogy valóban kár volt pénzt ölni valamibe, amit korábban nem látott és nem tudta ellenőrizni a minőségét.
Mégis valamilyen furcsa vonzalom köt minket embereket az online ruhavásárláshoz. Tulajdonképpen emögött nem csak a kedvező ár állhat, hanem az is, hogy egyszerűen könnyebb online vásárolni, és sokkal átláthatóbb, mint bemenni egy üzletbe és a sorokat róni a tömegben. Online gyorsan végigpörgeti az ember a kínálatot, választ majd fizet, a termék pedig érkezik… valamikor.
Személy szerint én csak azt tudom tanácsolni, hogy ha olthatatlan vágyat érez valaki arra vonatkozóan, hogy rendelgessen, akkor tegye, csak próbáljon olyan oldalakat választani, amik 1. hazaiak, 2. ha nem hazaiak, az oldal engedélyez olyan funkciót a termékek alatt, hogy a korábbi vásárlók feltöltsenek képeket a kiküldött termékekről, és értékeljék azokat. Számos ilyen oldal létezik, és tanulságos lehet megnézni ezeket a tükörben lőtt szelfiket. Sok esetben azonnal kiábrándulunk a korábban csak photoshop-olt képeken látott ruhákból.