Fejezd ki önmagad

A kreativitás nem ismer határokat. Mindegy, hogy a zene, a művészet, a filmkészítés vagy épp az írás a szenvedélyed, ezekkel az akadálymentes alkalmazásokkal az inspiráció nyomába eredhetsz.
[Képleírás: Egy filmkészítésnél használt, kék és piros csapó képe sárga háttéren. A csapó nyitva van, készen arra, hogy lecsapják.]
FiLMiC Pro

A FiLMiC Pro szinttől függetlenül minden filmkészítő számára megkönnyíti a mozifilm-minőségű videók készítését és szerkesztését az expozíció, a fókusz, a felbontás, a képarány, a képkockasebesség és sok más vezérlésének akadálymentesítésével.

FiLMiC Pro-Video Camera

[Képleírás: Lila háttéren kék boríték képe, amelyből egy darab papír lóg ki. A papíron egy szemet ábrázoló rajz van.]
Ulysses

A Ulyssesnél egyszerűbb szófeldolgozó nem létezik, és épp ez a szépsége. Itt nem terelik el formázási sávok és stílusellenőrzők a figyelmet a szövegről. Az írás áll a középpontban.
Akadálymentes innovációk: Az alkalmazás leegyszerűsített kezelőfelülete megkönnyíti a Hangvezérléssel történő navigálást. A VoiceOver funkció pedig vissza is olvassa briliánsan megírt szöveged.

Ulysses

[Képleírás: Két lemezjátszó képe. Az egyik kék, rajta piros lemezzel, a másik piros, és egy sárga hanglemez van rajta.]
djay

Ezzel az alkalmazással a scratchelés, a vágás és más DJ-technikák bárki számára elérhetővé válnak. Irányíts két virtuális lemezjátszót, és keverd gondtalanul a lejátszási listákat.
Akadálymentes innovációk: Az iPad Mozdulatvezérlése mesterséges intelligenciával működtetett kézkövető technológiát alkalmaz, melynek köszönhetően a loopok létrehozása, a szűrők alkalmazása és az átmenetek kiválasztása egyetlen kézmozdulat. Navigálj Hangvezérléssel a menüben, és azonosítsd a dalok legfontosabb információit, például a BPM-et (percenkénti leütésszám) vagy a címet a VoiceOver segítségével.

djay – DJ App & AI Mixer

[Képleírás: Kék háttéren egy festőecset és egy ceruza képe, egy X-et formálva egymást keresztezik.]
Procreate

A vázlatkészítéshez, a tintafestéshez és a festéshez tervezett hihetetlenül élethű ecseteknek köszönhetően ez az illusztrációkészítő alkalmazás a profi művészek elengedhetetlen tartozéka.
Akadálymentes innovációk: A szövegcímkék VoiceOver segítségével olvashatók, a remegést tapasztaló felhasználók pedig az ecset kiválasztása és a StreamLine opció növelése után stabilizálhatják az ecsetvonásokat.

GarageBand

Zenei stúdió a kezed ügyében – ez a GarageBand, amely hangszerek és effektusok széles tárházát kínálja a lenyűgöző vokál és az élő vagy virtuális hangszereket felvonultató számok elkészítéséhez.
Akadálymentes innovációk: A VoiceOver és a Hangvezérlés támogatása lehetővé teszi a többhangsávos dalok felvételét és keverését a képernyő megérintése vagy megnézése nélkül.