Bauknercht mosógép, avagy a Whirlpool egyik hatékony gépe

Van több olyan tevékenység a háztartás területén, amely szinte mindennapos és ezek közé tartozik a mosás is. Mivel mindennap friss ruhába is öltözünk, akár többször is, ez a tevékenység az otthoni háztartás vezetésében is fontos szerepet játszik. Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen géppel rendelkezünk hozzá.

A Bauknercht márka bár önmagában talán nem mond túl sokat a magyar közönségnek, Németországban mégis már több mint 100 éve képviselteti magát. Nálunk inkább Whirlpool márkanéven vált ismertté, de a két név ugyanazt a céget képviseli. A Bauknercht mosógép éppen nagy múltjára tekintettel minden olyan prototípust fel tud utatni, amely jelenleg a piacon jelen van. Elöl- és felültöltős típusai is vannak, így szokásunkhoz vagy helyigényünkhöz illeszkedve bármelyik modellből választhatunk.

A Bauknercht mosógépei között találunk normál kapacitású, 6kg töltőtömeg befogadására alkalmas háztartási gépeket, de alkalmazkodtak a nagycsaládos igényekhez is, így 7kg-os és 9kg-os gépeik is vannak. Az alap mosási programokon kívül vannak speciális beépített funkciói is a Bauknercht mosógépeknek. Az egyik legpraktikusabb a FreshCare rendszer, melynek lényege, hogy a mosási ciklus végén a gép nem áll le, hanem finoman mozgatva a dobot és rendszeresen gőz juttatva a belső térbe frissen tartja a ruhákat, akr órákra is. Így ha nem tudnánk azonnal kivenni a ruhákat vagy bent felejtenénk, azok nem büdösödnek be.

A gőzöléses fertőtlenítés is megtalálható több Bauknercht mosógép esetében. Ennek használatával a mosási ciklus végén a ruhák antibakteriális fertőtlenítése történik meg. A Bauknercht mosógép tényleg az a háztartási eszköz, amely a legkényesebb igényeket is megfelelően kiszolgálja.