Az LPG kezelés területei és hatása

Az LPG kezelést egy függetlenül mozgó masszírozókkal működő eszközzel végzik, melyben a hengerek motorizálva működnek. A hengerek kifele-, és befele mozognak oldalra, felfele pedig ellentétes irányba mozognak, ezzel pedig különféle eredményeket lehet elérni. A kezelési területek szempontjából beszélhetünk teljes alakformálásról: a has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát különféle részein. Illetve készíthetünk célzott zsírbontást is, illetve testkontúr formázást. Egy sérülés esetén, például izomsérüléskor, sportsérülésekkor, egyéb égésnyomok-, hegek gyógyulása esetében is hasznosnak bizonyulhat a kezelés, ezeken kívül pedig a közérzet javításában, vitalizálásban is szerepet játszik.

Mivel személyre szabott kezelést biztosítunk, ezért sokkal jobb eredményeket lehet elérni általa. A kezelések eredménye, hogy fogyás tapasztalható, karcsúsodik a test, és formálódik. A narancsbőr, a cellulit eltűnik, a bőrtónus helyreáll, a bőrmegereszkedések orvosolhatóak, az izületi problémák is kezelhetőek általa, a torzult, sérült szövetek állapota is javítható általa egy műtét után, egy égési sérülés elszenvedését követően. Különféle izom-, és ízületi fájdalmak esetén is segítséget jelent, ahogy a végkeringési problémákra is megoldást nyújthat.

A kezelés eredményessége persze fokozható méregtelenítéssel, egészséges táplálkozással, és nem utolsó sorban testedzéssel, rendszeres mozgással. Ezek a módszerek továbbra is szükségesek a test egészségének megőrzése szempontjából, de az LPG 10+2 alkalmas kúrájával ezeknek hatása fokozható, gyors eredmény érhető el általa.

Egyéb szépségápolási cikkek.